Čaj porcovaný v nálevových sáčcích. Čaj Pu-erh je v Číně znám a oblíben již odnepaměti. Je pěstován v provincii Yun-nan a připravován ze zelených listů, které jsou fermentovány, dokud nezískají červenohnědou barvu s jemnou typicky zemitou příchutí.
Čaj porcovaný v nálevových sáčcích. Čaj Pu-erh je v Číně znám a oblíben již odnepaměti. Je pěstován v provincii Yun-nan a připravován ze zelených listů, které jsou fermentovány, dokud nezískají červenohnědou barvu s jemnou typicky zemitou příchutí.
POZOR! Kamenná lékárna bude ve ČTVRTEK 1. a 8.5.2025 uzavřena, nebude možnost vyzvednutí Osobních odběrů, také odesílání zásilek nebude možný!
Jak na komáry, vši, blechy, klíšťata, roupy, škrkavky, tasemnice a další obtížné parazity?